YNRA friends

because you'll never rave alone

Algemene voorwaarden

1. WIE KAN ZICH AANMELDEN EN REGISTREREN?
Elke organisator van een festival, club of event. Het is voor ons als platform belangrijk dat we alle organisaties en fans verbinden. Enkel samen komen we deze crisis door. Klein of groot, dance of rock, club of festival. Elke organisator kan in deze tijden een financiële ondersteuning gebruiken voor de re-launch.

2. LANCERING SUPPORT COLLECTIE 'YOU'LL NEVER RAVE ALONE' & BRANDED MERCH VOOR ORGANISATIES
Het YNRA platform is op 4 december 2020 gelanceerd met de support collectie 'You'll never rave alone' ter ondersteuning van festivals, clubs en events. Als geregistreerde organisatie ontvang je gratis een gepersonaliseerde webshop zodat jouw fans en vrienden deze support kleding kunnen kopen. Vanaf 1 april 2021 voorziet het YNRA platform de mogelijkheid om voor organisaties branded merch met eigen logo of artwork aan te bieden onder een limited pre-order periode van 20 dagen.

3. WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN GEREGISTREERDE ORGANISATIE?‍
- Ik wens enkel de support collectie 'You'll never rave alone' aan te bieden: binnen de 7 dagen dien je als organisatie de lanceringspost (welke je van ons ontvangt) te delen op je opgegeven facebookpagina samen met jouw gepersonaliseerde webshop link indien er enkel geopteerd wordt om de support collectie 'You'll never rave alone' aan te bieden. Dit dient de facebookpagina te zijn welke je als organisatie hebt opgegeven tijdens het registratieproces.
- Ik wens naast de support collectie 'You'll never rave alone' ook eigen branded merch aan te bieden: indien je als organisatie start met eigen branded merch via ons platform dien je als geregistreerde organisatie binnen de 24u na ontvangst van jouw gepersonaliseerde webshop link deze te delen op je socials omdat in dit geval de pre-order periode van 20 dagen ook ingaat dat je fans je branded merch kunnen bestellen.

4. WANNEER ONTVANGT MIJN ORGANISATIE DE GEPERSONALISEERDE WEBSHOP LINK EN STAAT MIJN WEBSHOP ONLINE?
Na je aangemeld en geregistreerd te hebben als organisatie van een festival, club of event op het support platform nemen we binnen de 5 werkdagen contact met je op. We controleren alle gegevens en starten met het opzetten van jouw gepersonaliseerde webshop en/of eigen branded merch collectie. ‍De gepersonaliseerde webshop link ontvangt jouw organisatie binnen maximum 5 werkdagen na voltooiing van het registratieproces en/of finaliseren van de pre-order branded merch collectie die de organisatie wenst gaan aan te bieden..

5. KOSTEN‍
Dit support initiatief is volledig gratis voor deelnemende organisaties. Er zijn geen opstartkosten en geen verplichte promokosten, hoe meer je als organisatie de support collectie ‘You’ll never rave alone’ of je eigen branded merch collectie met jouw gepersonaliseerde webshop link deelt op sociale kanalen zoals facebook, twitter, Instagram, messenger, whatsapp hoe meer fans jullie bereiken, hoe meer steun! Maze VZW behandelt elke bestelling van A tot Z, alsook het onderhoud, beheer en promotie van het support platform YNRA. We bieden elke organisatie (klein tot groot) de mogelijkheid om zich gratis aan te melden voor dit support initiatief.

6. HOEVEEL STEUNVERGOEDING ONTVANGT MIJN ORGANISATIE?
Na registratie ontvang je een gedetailleerde kickback tabel die op basis van het aantal kleuren en bedrukte zijden jullie kickback toont voor je eigen branded merch collectie. Als deelnemende organisatie ontvang je tevens 10% kickback op elk verkocht item uit de support collectie 'You'll never rave alone' via jouw gepersonaliseerde gratis webshop.

7. HOE WEET IK ALS ORGANISATIE WAT REEDS VERKOCHT IS?
Transparantie vinden wij belangrijk! Tweemaandelijks of binnen de 7 dagen na afloop van een pre-order periode ontvang je als organisatie een gedetailleerd overzicht van de de directe verkoopaantallen via jouw gepersonaliseerde webshop.

8. WANNEER ONTVANG IK MIJN STEUNVERGOEDING?
Binnen de 14 dagen na ontvangst van het tweemaandelijks overzicht wordt het bedrag aan steunvergoeding van deze periode overgeschreven en dit uitsluitend op het geldig opgegeven IBAN-rekeningnummer bij registratie van jouw organisatie.

9. WIE IS 'YOU'LL NEVER RAVE ALONE'?
Het platform YNRA en de support collectie 'You'll never rave alone' is een initiatief van Maze VZW voor en door onze evenementen sector ontstaan tijdens Covid-19. Ook wij hebben ons festival (Maze Festival) en evenementen die wij organiseren of promoten (Diskoteka, Atmoz) in de koelkast moeten steken. We hebben dit initiatief opgezet voor alle collega-organisatoren en het gemis van en bij de fans om beide met elkaar te verbinden. Een directe steunvergoeding voor elke deelnemende organisatie en een collectors item voor elke bezoeker because.. You’ll never rave alone!

10. INITIATIEFNEMER
Maze VZW
Klaverstraat 44A, 3650 Dilsen-Stokkem
Ondernemingsnummer: BE 0659.772.026
E-mail: info@youllneverravealone.com
Website: www.youllneverravealone.com

Partners with a heart for events