Blog

In deze tijden hebben alle organisaties het niet gemakkelijk. We trachten hier een aantal organisaties en DJ's in de kijker te zetten. Verhalen hoe ze deze periode doorkomen maar ook inzichten hoe ze de toekomst tegemoet zullen gaan. Elke blog sluiten we af met een rave-down mix. De residents van de organisatie boksen speciaal voor YNRA een livemix in elkaar!

Gepersonaliseerde merch met jouw organisatie logo

Shifting into another gear! Zo mag je onze laatste toevoeging wel noemen. We blijven onze YNRA collectie aanbieden op onze main website maar vanaf nu kunnen organisaties ook intekenen voor gepersonaliseerde branded merch. Shirts, hoodies, bracelets & snapbacks met het logo van de organisatie of van de verschillende concepten. Let's rave again in 2021.

Lees meer

DJ Makasi, podcast host in tijden van Corona

In geen 5 minuten was DJ Makasi overtuigt van ons charity project voor de festivals, clubs en events en voordat we het wisten kwam hij op zijn scooter aangereden in Antwerpen waar we de fotoshoot van ‘You’ll never rave alone’ gepland hadden. Makasi zich tijdens de lockdown omgevormd tot een podcast host met een passie voor muziek.

Lees meer

In Maastricht veranderde techno in leegte

We hadden een geprek met de co-eigenaar van club Complex en restaurant Noon. Hoe gingen ze in Maastricht om met de moeilijke omstandigheden en hoe zien ze de toekomst tegemoet komt ruim aanbod. Complex Residents Hush & Sleep verzorgden de allereerste ravedown mix. Lees de blog & beluister de snoeiharde techno set hier!

Lees meer