Hoeveel steunvergoeding ontvang ik?

Als deelnemende organisatie ontvang je voor elk verkocht support kledingitem via jouw gratis ontvangen gepersonaliseerde webshop onderstaande steunvergoeding incl. BTW. Hier bovenop ontvang je als deelnemende organisatie ook nog eens 50% van deze steunvergoeding voor elk verkocht support kledingitem in jouw land via www.youllneverravealone.com pro rato het aantal deelnemende organisaties in jouw land.Steunvergoedingen  incl.  BTW:‍

10,00  €  per  HOODIE 
7,50  €  per  SWEATER 
5,00  €  per  T-SHIRT 
2,50  €  per  MUTS

Wat dienen we hiervoor te doen?

Je ontvangt van ons via email een lanceringspost samen met de link naar jouw gepersonaliseerde webshop welke je enkel nog dient te delen op je opgegeven facebookpagina bij registratie . Vanaf dat moment is jouw organisatie geactiveerd en start automatisch het verzamelen van  steunvergoedingen. That’s it! Vanaf nu is jouw organisatie ook opgenomen als deelnemende organisatie onder de rubriek 'organisaties' op de algemene website www.youllneverravealone.com zodat ook hier fans jouw organisatie direct kunnen selecteren. als keuze welk festival, club of event hij/zij wenst te steunen. vs alle organisaties. Er worden geen verplichte promokosten verwacht, maar hoe meer je als organisatie het ‘You’ll never rave alone’ support verhaal deelt/promoot met jouw gepersonaliseerde webshop link op eigen social media kanalen.. hoe meer fans jullie direct bereiken.. hoe meer steun!

Wanneer mijn webshop online?

Na het invullen van het registratieformulier gaan we meteen voor jou aan de slag. We controleren alle gegevens en starten met het bouwen van jouw gepersonaliseerde webshop. Binnen 5 werkdagen ontvang je op jouw opgegeven emailadres bij registratie van ons een email met de instructies voor het downloaden van de lanceringspost, samen met een voorbeeld introtekst en uitearard de geactiveerde link naar jouw gepersonaliseerde webshop. Enkel alles nog delen op jouw opgegeven facebookpagina en ready to go!

Wanneer ontvang ik de steunvergoeding?

Binnen de 14 dagen na de ontvangst van het maandelijks overzicht van de verkopen van de voorbije maand wordt het bedrag aan steunvergoeding van deze periode overgeschreven en dit uitsluitend op het geldig opgegeven IBAN-rekeningnummer bij registratie van jouw organisatie.

Wie is You'll never rave alone?

Het support platform ‘You’ll never rave alone’ is een initiatief van Maze vzw en is ontstaan tijdens COVID-19. Ook wij hebben als organisatie ons festival (Maze Festival) en events die wij organiseren/promoten (Diskoteka, Atmoz) in de koelkast moeten steken. Daarom hebben we deze support kleding als platform opgezet toegankelijk voor alle collega-organisatoren en om het gemis van en bij de fans met elkaar te verbinden. Een directe steunvergoeding in deze donkere COVID-19 tijden voor elke deelnemende organisatie en een collectors support item voor elke bezoeker because.. You’ll never rave alone!

Hoe weet je wat reeds verkocht is?

Transparantie vinden wij belangrijk! Iedere tweede week van de maand ontvang je een gedetailleerd overzicht van de voorbije maand van de directe verkopen via jouw gepersonaliseerde webshop alsook het totaaloverzicht van de verkopen geplaatst op www.youllneverravealone.com.

Partners with a heart for events