YNRA friends

because you'll never rave alone

Supporting cast

DJ Makasi

Makasi, de innovatieve DJ die zijn skills van Antwerpen naar de rest van het wereldtoneel brengt, een DJ die je in de gaten moet houden. Makasi, een creatieveling met een passie voor reizen, verkent verschillende genres en innoveert, altijd creatief , nooit te betrappen op een cliché mix. Hij combineert het vreemde en onwaarschijnlijke tot top sounds, vermakelijk en verbazingwekkend. Daarbij katapulteert hij de menigte keer op keer into madness!

Makasi's Instagram

NightFunk

NightFunk is geen onbekende meer in het tech house-circuit. De afgelopen jaren heeft hij zijn eigen kenmerkende geluid ontwikkeld. Zijn stijl kan omschreven worden als een mix van rauwe drums, pittige baslijnen, pakkende zang en een stevige groove. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor NightFunk zoals hij onlangs uitbracht op labels als Trick, Solid Grooves Raw, Spinnin Deep en andere invloedrijke labels. Met zijn officiële "Pump Up The Jam" Remix had hij in 2020 zelfs een #1 Beatport-single.

NightFunk's Instagram

Iris Menza

Afwisselende repetitieve beats, wonderbaarlijke minimalistische thema's en een sterke baslijn. Iris Menza haalt de meest opwindende dance-tracks van tech-house / techno van stal. Opgegroeid in de nabijheid van de Belgische metropool Antwerpen en gewekt door de sfeer gecreëerd door underground club-dj's, werd Iris Menza aangetrokken tot de dj-booth. Iris haar sets worden beïnvloed door platenlabels als Rekids, Dame Music, Kompakt, Lazerslut, Frucht, 1Trax, draft, Ostgut Ton en nog veel meer.

Iris Menza's Instagram

Our spokesperson

Virginie Claes

Partners with a heart for events