Bar-a-Bar Merch

support x re-launch

Pre-order limited Bar-a-Bar merch nu!

Bar-a-Bar gaat de samenwerking aan met YNRA, het platform dat festivals, clubs en events ondersteunt en faciliteert in tijden van Corona. Bestel nu onze limited Bar-a-Bar merch gedurende een pre-order periode van 20 dagen. Bovenop je order ontvang je een ticketgarantie voor het eerste Bar-a-Bar event. This is a one time offer! Verder bieden we ook de volledige support collectie 'You'll never rave alone' aan.

Eerste 200 kopers verzekerd van hun Bar-a-Bar ticket!

Koop nu een artikel en je bent alvast zeker van jouw plek op ons eerstvolgend event at Bar-a-Bar. Zo zullen de eerste 200 kopers onze ticketlink ontvangen alvorens de officiële ticketsales online van start gaat. Let's dance again in 2021!
SHOP NU

Limited pre-order periode!

Grijp binnen de pre-order periode van 20 dagen je kans om deze limited en exclusieve shirts, sweaters, hoodies & bracelets te bestellen! This is a one time offer dus wees er snel bij.
SHOP HIER

YNRA collectie

Bar-a-Bar gaat ook de samenwerking aan met het charity project van YNRA. Per verkocht item uit de 'You'll never rave alone' collectie schenkt YNRA een supportbedrag aan onze organisatie!
COLLECTIE

Bar-a-Bar Instagram

Volg ons op Instagram en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws en dé datum van ons eerste event wanneer we terug mogen feesten!
INSTAGRAM