Complex Merch

Support X re-launch

Pre-order limited Complex merch nu!

Complex gaat de samenwerking aan met YNRA, het platform dat festivals, clubs en events ondersteunt en faciliteert in tijden van Corona. Bestel nu onze limited Complex merch gedurende een pre-order periode van 21 dagen. Bovenop je order ontvang je een ticketgarantie voor het eerste Complex event. This is a one time offer! Verder bieden we ook de volledige support collectie 'You'll never rave alone' aan.

Eerste 50 kopers ontvangen gratis een ticket voor de Adam Beyer showcase at Complex!

De eerste 50 kopers in de Complex webshop ontvangen een gratis ticket voor één van de eerste raves post Corona in Complex. Niemand minder dan Drumcode koning Adam Beyer zal in Maastricht draaien wanneer het weer mag en jij kan er dus bij zijn! Niet bij de eerste 50? Geen nood, zo zullen nog 50 tickets voor andere Complex events verloten tussen de kopers. Let's dance again in 2021!
SHOP NU

Limited pre-order periode!

Grijp binnen de pre-order periode van 21 dagen je kans om deze limited en exclusieve shirts, sweaters, hoodies & bracelets te bestellen! This is a one time offer dus wees er snel bij.
SHOP HIER

YNRA collectie

Complex gaat ook de samenwerking aan met het charity project van YNRA. Per verkocht item uit de 'You'll never rave alone' collectie schenkt YNRA een supportbedrag aan onze organisatie!
COLLECTIE

Complex Instagram

Volg ons op Instagram en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws en dé datum van ons eerste event wanneer we terug mogen feesten!
INSTAGRAM