Hot Fuss Merch

support x re-launch

Pre-order limited Hot Fuss merch nu!

Hot Fuss gaat de samenwerking aan met YNRA, het platform dat festivals, clubs en events ondersteunt en faciliteert in tijden van Corona. Bestel nu onze limited Hot Fuss merch gedurende een pre-order periode van 20 dagen. This is a one time offer! Verder bieden we ook de volledige support collectie 'You'll never rave alone' aan.

Hot Fuss x Belgian house label

Meet Fot Fuss! Energieke clubtracks die zowel de mainstages van festivals doen losgaan maar ook gemakkelijk te beluisteren zijn op de radio en opvallen in elke club wereldwijd. Enkele van onze artiesten zijn NightFunk, Sem Thomasson en Dominico.
WEBSITE

Limited pre-order periode!

Grijp binnen de pre-order periode van 20 dagen je kans om deze limited en exclusieve shirts, sweaters, hoodies, snapbacks & bracelets te bestellen! This is a one time offer dus wees er snel bij.
SHOP HIER

YNRA collectie

Hot Fuss gaat ook de samenwerking aan met het charity project van YNRA. Per verkocht item uit de 'You'll never rave alone' collectie schenkt YNRA een supportbedrag aan onze organisatie!
COLLECTIE

Track of the year!

Met Nightfunk en Pump Up The Jam hadden we afgelopen jaar een #1 track op @beatport. Check zeker ons Instagram kanaal en blijf op de hoogte van alle nieuwe releases!
INSTAGRAM