[Organisatienaam] Merch

Support x Re-launch

Pre-order limited [Organisatienaam] merch nu!

[Organisatienaam] gaat de samenwerking aan met YNRA, het platform dat festivals, clubs en events ondersteunt en faciliteert in tijden van Corona. Bestel nu onze limited [Organisatienaam] merch gedurende een pre-order periode van 20 dagen. Bovenop je order ontvang je een ticketgarantie voor het eerste [Organisatienaam] event. This is a one time offer! Verder bieden we ook de volledige support collectie 'You'll never rave alone' aan.

Eerste 200 kopers verzekerd van hun [Organisatienaam] ticket!

Koop nu een artikel en je bent alvast zeker van jouw plek op ons eerstvolgend event van [Organisatienaam]. Zo zullen de eerste 200 kopers onze ticketlink ontvangen alvorens de officiële ticketsales online van start gaat. Let's dance again in 2021!
SHOP NU

Limited pre-order periode!

Grijp binnen de pre-order periode van 20 dagen je kans om deze limited en exclusieve shirts, hoodies, snapbacks & bracelets te bestellen! This is a one time offer dus wees er snel bij.
SHOP HIER

YNRA collectie

[Organisatienaam] gaat ook de samenwerking aan met het charity project van YNRA. Per verkocht item uit de 'You'll never rave alone' collectie schenkt YNRA een supportbedrag aan onze organisatie!
COLLECTIE

[Organisatienaam] Instagram

Volg ons op Instagram en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws en dé datum van ons eerste event wanneer we terug mogen feesten!
INSTAGRAM